Za ljetnu sezonu 2017 iz Sava-Tires nam dolazi nova putnička UHP guma – Sava Intensa UHP 2 – guma s izvrsnim voznim svojstvima na suhim i mokrim cestama.
Sava Intensa UHP 2 na vanjskom ramenu ima krute bokove koji omogućuju odličan prijenos snage i učinkovito naglo kočenje na suhoj cesti.okove koji omogućuju odličan prijenos snage i učinkovito naglo kočenje na suhoj cesti. S usavršenom kontaktnom površinom, koja se postupno prilagođava promjenama vanjskih sila, što omogućuje pouzdan nadzor nad vozilom na mokrim cestama.
U usporedbi s prethodnicom nova guma Sava Intensa UHP 2 ima poboljšanu konstrukciju s posebnom mješavinom gaznoga sloja za mokru površinu. Nova, čvrsta stopa gume s jednom jedinom žicom osigurava reagiranje pri upravljanju na suhoj površini. Usavršena konstrukcija koja smanjuje energetske gubitke i trenje te time doprinosi manjoj potrošnji goriva i većem broju pređenih kilometara.
Također, bitno je naglasiti da Sava spada u jedne od tiših guma na tržistu i to nije izuzetak i sa novom gumom Sava Intensa UHP 2.
Sa svojim performansama Sava Intensa UHP 2 sigurno ide u bok sa Premium segmentom, ali cjenovno dosta pristupačnija. Dostupna će biti u više od 25 dimenzija, od 16” do 20”.

Za više informacija posjetite:
http://www.sava-tires.com/sava/hr/tires/passenger/intensa-uhp-2/?from=browse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *